Кияни вимагають видати протигази на випадок ядерного удару

Кияни підписують нову петицію, у якій просять владу врахувати усі можливі ризики

У зв'язку з небезпекою застосування ядерної зброї на території України, владу закликають забезпечити населення Києва наборами індивідуального захисту. Про це йдеться у петиції, опублікованій на сайті КМДА.

Автор петиції просить владу Києва врахувати всі можливі ризики.

На випадок застосування країною-агресором ядерної зброї автор звернення пропонує забезпечити населення наступними речами:

1) протигаз або респіратор від радіації, врахувати треба розмір для дітей;

2) калію-йодид – засіб, який захищає щитоподібну залозу людини при впливі радіації;

3) ондансетрон – протиблювотний засіб, що усуває нудоту, необхідний при боротьбі з основними проявами первинної реакції за радіаційного впливу.

"Набори необхідно видавати всім особам, які на даний момент фактично проживають у Києві. Заявки на отримання наборів було б зручно подавати на порталі Дія", - зазначає автор петиції.

Зібрано вже понад 1000 підписів із необхідних 6000. До підписання петиції можна долучитися за цим посиланням.
Нагадуємо, що столичну владу закликали звільнити все керівництво "Київпастрансу"На сайті Київської міської ради оприлюднено петицію з вимогою звільнення всього керівного складу КП "Київпастранс". Заявник стверджує, що підприємство “ігнорує базові потреби своїх співробітників”, зокрема, затримує зарплату.
Сьогодні на Київщині лунатимуть вибухи: будьте готові. З метою попередження населення будуть подаватися звукові сигнали різної інтенсивності. Під час другого сигналу здійснюватимуться технологічні вибухи. Про це повідомляють "Коментарі".
"Коментарі" писали, що комендантську годину в Києві просять скоротити. На сайті Київської міськради зареєстрували петицію з проханням скоротити час комендантської години у столиці хоча б з 00:00 до 4:00. "Київ перестав бути місцем військових дій ще на початку квітня, майже всі блок-пости розібрали, скоротіть і комендантський час хоча б з 00:00 до 04:00", – зазначає автор петиції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися