Владу Києва закликали звільнити все керівництво "Київпастрансу": причина

"У важкий час водіїв наче не помічають", - автор петиції

На сайті Київської міської ради опубліковано петицію з вимогою замінити весь керівний склад КП “Київпастранс”. Автор стверджує, що "Київпастранс" ігнорує базові потреби своїх співробітників.

"Зараз важкі часи та підприємство ігнорує базові потреби своїх співробітників. Постійні затримки заробітної платні - один із головних факторів. У важкий час водіїв наче не помічають. Ігнорування потреб пасажирів, коли влада міста заявляє що транспорт в місті курсує до 22 години, але забуває, що на багатьох маршрутах скористатися громадським транспортом після 21 години практично неможливо, бо з 21 години весь транспорт починає прямувати в депо. Ігнорування водіїв на лінії, коли багато на яких маршрутах водіям немає куди сходити в туалет та помити руки. Та багато іншого", - зазначає автор петиції Олександр Куранда.

"Коментарі" повідомляють: "Вберегти пішоходів: влада Києва взялася за електросамокати"В Україні мають намір унормувати рух електросамокатів. Про це йдеться у проекті рішення Київської міської ради. У проекті зазначається, що наразі у містах України, зокрема у столиці, відсутня потрібна інфраструктура для користувачів портативного транспорту на електричній тязі (гіробордів, гіроскутерів, моноколіс, електросамокатів, електроскейтів, дрифт-трайків). У зв'язку з цим депутати Київської міської ради направлять звернення до Верховної Ради, щоб врегулювати організацію дорожнього руху для вищезгаданих транспортних засобів.

Також на сайті: комендантську годину в Києві просять скоротити. На сайті Київської міськради зареєстрували петицію з проханням скоротити час комендантської години у столиці хоча б з 00:00 до 4:00.

"Київ перестав бути місцем військових дій ще на початку квітня, майже всі блок-пости розібрали, скоротіть і комендантський час хоча б з 00:00 до 04:00. Вже набридла ця поліція, яка з наближенням початку комендантської години відчуває, що їхній час настав. Що це за нісенітниця, вони захищати народ повинні, а не виловлювати людей, ніби це веселий конкурс із грошовим призовим фондом, тим більше у воєнний час, коли людям і без них важко", – зазначає автор петиції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ЯКОВ

7 жовтня 2022, 03:59

ЗГОДЕН

ЯКОВ

28 вересня 2022, 17:19

Я УСТАЛ ГОЛОДАТЬ!

Женя

28 вересня 2022, 02:26

И уволить всех, т.к. работы в Киеве нет. Есть только для переселенцев!

Нео

27 вересня 2022, 22:24

Комендантська година не для розваг. Вірно сказали- війна в країні. То може будемо притримуватися порядку і не шастать?

ПЕТР

27 вересня 2022, 13:13

Давно пора посадить этих воров.

ПЕТР

27 вересня 2022, 13:12

Давно пора их разогнать. ВОРЫ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися