Сьогодні на Київщині лунатимуть вибухи: будьте готові

28 вересня будуть проведені вибухові роботи

28 вересня з 8.00 до 17.00 у Білоцерківському районі мешканці можуть чути вибухи. Про це повідомляє Біла Церква – БЕЗ ТАБУ у своєму Telegram-каналі.

Зазначається, що на ТОВ "Рокитнянський гран-кар'єр" будуть проведені вибухові роботи, пов’язані з технологічними процесами.

"Просимо бути обачними і зберігати спокій та виваженість", - йдеться у повідомленні.

З метою попередження населення будуть подаватися звукові сигнали різної інтенсивності:

- перший (попереджувальний) – один тривалий, за 1 годину до проведення вибуху;

- другий (бойовий) – два тривалих;

- третій (відбій) – три коротких.

Під час другого сигналу здійснюватимуться технологічні вибухи.

Нагадуємо, що у Києві розбирають аварійний міст. Комунальники проводять протиаварійні роботи на Дегтярівському шляхопроводі, демонтуючи слабкі та пошкоджені елементи. "Першочергові протиаварійні роботи було виконано, щоб не допустити аварійних ситуацій на шляхопроводі", - розповіли у КК "Київавтодор". Шляховики планують виконати масштабну реконструкцію шляхопроводу, і протиаварійні роботи фактично є підготовкою до повноцінного оновлення мосту.

"Коментарі" писали, що McDonald’s у Києві повністю відкриється вже у жовтніЗаклади працюватимуть з 9:00 до 20:00 та закриватимуться під час повітряної тривоги. Також можна буде скористатися послугою МакДрайв та експрес-вікнами.

Також на сайті: на столичних школярів чекає складна зимаКиянам розповіли про готовність шкіл міста до опалювального сезону. У столичній адміністрації повідомили, що 95% шкіл та дитячих садків уже підготовлені до опалювального сезону, проте температура у приміщеннях високою не буде.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися