У Києві розбирають аварійний міст

У Києві комунальники проводять протиаварійні роботи

У Києві комунальники проводять протиаварійні роботи на Дегтярівському шляхопроводі, демонтуючи слабкі та пошкоджені елементи. Про це повідомили у КК "Київавтодор".

Робітники вже демонтували карнизні блоки, тротуарні плити та перильну огорожу з боку вулиці Олени Теліги.

Також шляховики розібрали слабкий бетон балок та встановили додаткові тимчасові підтримуючі конструкції.

"Першочергові протиаварійні роботи було виконано, щоб не допустити аварійних ситуацій на шляхопроводі", - розповіли у КК "Київавтодор".

На наступному етапі робітники демонтують 4 балки прогонів: вже розробляється проект такого інженерного втручання у конструкцію шляхопроводу.

У КК "Київавтодор" зазначили, що шляховики планують виконати масштабну реконструкцію шляхопроводу, і протиаварійні роботи фактично є підготовкою до повноцінного оновлення мосту.

"Коментарі" писали, що у Києві збільшується кількість кільцевих розв’язок як безпечного виду розведення потоків транспорту.

Також ми повідомляли, що на Подільському узвозі тривають ремонтні роботи. Стало відомо, коли можуть відкрити проїзд. У столиці дорожники продовжують оновлювати Подільський узвіз: уже відремонтовано близько 7,5 тисячі кв. м покриття із бруківки – більша частина із запланованого обсягу робіт. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Нагадуємо, що на столичних школярів чекає складна зимаКиянам розповіли про готовність шкіл міста до опалювального сезону. У столичній адміністрації повідомили, що 95% шкіл та дитячих садків уже підготовлені до опалювального сезону, проте температура у приміщеннях високою не буде.

Джерело: c


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися