Гаряча вода у Києві: у "Київтеплоенерго" пояснили відсутність постачання

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" пояснили причину відсутності гарячої води деяких жителів української столиці

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" пояснили причину відсутності гарячої води деяких жителів української столиці. Про це стало відомо із коментаря начальника відділу експлуатації тепломереж КП Олександра Пеліпішина у коментарі виданню Вечірній Київ.

За його словами, майже 80% теплових мереж столиці вичерпали свій термін експлуатації, а тому іноді трапляються аварійні ситуації після гідравлічних випробувань — тому деякі будинки залишаються без гарячої води довше.

Він зазначив, що щодо відсутності гарячої води можна звернутися на гарячу лінію 15-51.

Нагадаємо, що у Броварах прогнозують надзвичайно важкий опалювальний сезон із перебоями в електропостачанні через підвищення навантажень та за відсутності гарячої води. Підготовка до зими у Броварській громаді триває.

Весною російські окупанти обстріляли в Броварах одну з електростанцій. Відновити її роботу повністю поки що не вдалося. Броварський міський голова Ігор Сапожко ініціював впровадження резервного та автономного електроживлення об'єктів критичної інфраструктури. На нього перейдуть у разі зупинення електропостачання.

На придбання двох десятків дизельних генераторів та палива для 14 пунктів обігріву у Броварах із бюджету міста виділили 15 мільйонів гривень. Ці пункти обігріву розраховані майже на 11 тисяч мешканців. Крім того, броварчан попередили про значну економію газопостачання в осінньо-зимовий період. Цього року вона передбачена в межах 10%, тож у будинках буде значно холодніше, ніж було до війни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися