Бабине літо у Києві: відомий синоптик розповіла, коли чекати на потепління

Відомий український синоптик Наталія Діденко розповіла, коли до української столиці прийде Бабине літо і дала прогноз погоди на найближчі дні

Відомий український синоптик Наталія Діденко розповіла, коли до української столиці прийде Бабине літо і дала прогноз погоди на найближчі дні. Про це стало відомо із повідомлення, яке вона опублікувала на своїй сторінці у соціальних мережах.

За її словами, вже з 6 жовтня суха погода з блиском сонця домінуватиме у Києві — 9 жовтня очікується невеликий дощ, проте з 6 по 8 жовтня температура повітря коливатиметься від 15 до 20 градусів вище за нуль.

Вітер буде невеликим чи помірним у заданому напрямку.

Нагадаємо, що з іноптики Українського гідрометцентру розповіли про те, якою може бути зима в українській столиці та інших містах.

Відомо, що інформація про нібито сувору зиму не відповідає дійсності і не має під собою наукового обґрунтування та методичних розрахунків. Зазначається, що ймовірність тривалих холодів у зимовий період є мінімальною.

Також можливі короткочасні похолодання тривалістю 1-5 діб. Перенесення опалювального сезону на пізні терміни та його раннє закінчення підтверджено розрахунками метеорологів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися