У Києві очікується серйозне потепління: синоптики дали прогноз

В українській столиці та Київській області 7 жовтня очікується суттєве покращення погодних умов — синоптики дали прогноз на сьогодні

В українській столиці та Київській області 7 жовтня очікується суттєве покращення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

Відомо, що в регіоні очікується мінлива хмарність — пориви північно-західного вітру сягатимуть 5-10 метрів за секунду.

Температура повітря в області в нічний час доби коливатиметься від 6 до 11 градусів вище за нуль, вдень — від 15 до 20 градусів тепла. У Києві вночі стовпчик термометра підніметься до 9-11 градусів, а вдень - до 17-19 градусів.

Нагадаємо, що з іноптики Українського гідрометцентру розповіли про те, якою може бути зима в українській столиці та інших містах.

Відомо, що інформація про нібито сувору зиму не відповідає дійсності і не має під собою наукового обґрунтування та методичних розрахунків. Зазначається, що ймовірність тривалих холодів у зимовий період є мінімальною.

Також можливі короткочасні похолодання тривалістю 1-5 діб. Перенесення опалювального сезону на пізні терміни та його раннє закінчення підтверджено розрахунками метеорологів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися