У Києві майже добудували міст на Оболонський острів: подробиці (Фото)

В Оболонському районі української столиці майже добудували технічний пішохідний міст через Дніпро на Оболонський острів

В Оболонському районі української столиці майже добудували технічний пішохідний міст через Дніпро на Оболонському острові. Про це стало відомо із повідомлення, яке було опубліковано на порталі "Моя Оболонь" у соціальних мережах.

Відомо, що на мосту залишилося лише облаштувати покриття – переправа вже відкрита для пішоходів, комунальники повністю демонтували будівельні огорожі.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці планують провести роботи з капітального ремонту та благоустрою однойменного острова. Про це стало відомо із тендеру комунального підприємства КМДА "Плесо", який опублікували у системі державних закупівель "Prozorro".

Відомо, що капітальний ремонт Оболонського острова коштуватиме платникам податків 174,8 мільйона гривень. Переможець тендеру має зрізати кущі, прибрати сміття, а також облаштувати тимчасові дороги та пляжну зону на острові.

Також підрядник підготує площу для озеленення та дитячої зони.

Окрім цього, на Оболонському острові з'являться нові інженерні комунікації, дитячий та спортивний майданчики, а також причал.

Острів стане продовженням парку "Наталка" та перестане бути диким. Ремонтні роботи мають бути виконані до кінця 2022 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися