Через Київ до Китаю намагалися переслати радянські ордени (ФОТО)

Що ще знайшли у відправленні

На Київській митниці вилучили десятки радянських орденів та медалей, що прямували до Китаю. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

За даними київських митників, законами України заборонено вивозити за кордон державні нагороди, право на які не підтверджено відповідними документами. Поштою ж нагороди пересилати заборонено за будь-яких умов. Проте відправити до Китаю ордени та медалі вирішив мешканець Харкова. За кордон чоловік відправляв майже сім десятків предметів, серед яких сорок медалей, значків та радянських орденів. Також у посилці знайшли понад два десятки посвідчення та орденські книжки до нагород.

Під час митного контролю встановили, що прізвище відправника не збігається з жодним на орденських книжках та посвідченнях. Окрім того, у харків’янина не було документів, що підтверджують родинні зв’язки для успадкування цих нагород. Усі предмети через порушення митних правил вилучили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Києва намагалися провезти велику партію зброї. Вантаж з трьох сотень карабінів надійшов на адресу столичних підприємств зі Словаччини. Рушниці задекларували як неосновні частини мисливської зброї. Ввозили в розібраному стані. Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві викрили двох представників Міністерства оборони України, які привласнили 580 тисяч доларів під час закупівлі військової амуніції для ЗСУ. До організації схеми привласнення коштів в особливо великих розмірах причетні громадяни України. Гроші турецької компанії "відмили" через власну офшорну компанію у Бахрейні. 

Читайте також, що під виглядом добровольців у Києві діяла банда під керівництвом російського агента.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися