Чи порадує погода у Києві на цьому тижні: синоптики дали прогноз

Прогноз погоди у столиці на початок цього тижня

У найближчі три дні погода у Києві порадує сонцем. Опадів у столиці синоптики не прогнозують. Про це повідомив портал Sinoptik.

У Києві з 10 по 12 жовтня очікується тепла та сонячна погода. Температура повітря в середньому становитиме 14°С.

У понеділок, 10 жовтня, чисте небо у другій половині дня зникне там, але до вечора погода знову проясниться. Температура повітря вночі 8°С, удень 14°С.

У вівторок, 11 жовтня, у столиці погода буде ясною, лише увечері на небі з'являться хмари. Температура повітря вночі 7°, вдень 15°С.

У середу, 12 жовтня, у Києві похмура погода у другій половині дня відступить, але вже ввечері небо затягнеться хмарами. Температура повітря вночі 8°С, удень 14°С.

Сніг на Новий рік: прогноз погоди на зиму 2022-2023 у Києві. Чи варто чекати на сильні морози і рясні снігопади прийдешньої зими, повідомляють "Коментарі".

Замерзнемо чи ні: якою буде температура в квартирах киянЦей опалювальний сезон у Києві буде надскладним, однак його початок затримувати не будуть. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв. Він також наголосив, що традиційно опалювальний сезон у Києві розпочинатиметься в залежності від погодних умов. Тобто тоді, коли середньодобова температура повітря протягом трьох діб буде нижчою за +8 градусів за Цельсієм і з урахуванням подальшого прогнозу, - пишуть "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися