Білорусь звинуватила Україну у підготовці нападу. У МЗС заявили, що це провокація Лукашенка

Білорусь офіційно звинуватила Україну у підготовці нападу на свою територію – міністерство закордонних справ України назвало це провокацією режиму диктатора Олександра Лукашенка

Білорусь офіційно звинуватила Україну у підготовці нападу на свою територію – міністерство закордонних справ України назвало це провокацією режиму диктатора Олександра Лукашенка. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба українського МЗС.

Відомо, що посла України в Мінську Ігоря Кізима було викликано в МЗС Білорусі, де йому вручили ноту, в якій стверджувалося, що Україна нібито планує вдарити по території Білорусі. У МЗС наголосили, що ця інформація є хибною і назвали її "черговими інсинуаціями" режиму Лукашенка.

Нагадаємо, що з секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов заявив, що Білорусь отримає відповідь у разі нового вторгнення в Україну з її території. Про це стало відомо з його інтерв'ю, яке він дав виданню "Сьогодні".

За його словами, Україна розуміє, що російський диктатор Володимир Путін постійно тисне на Олександра Лукашенка, щоб той розпочав агресію з боку Білорусі.

Він зазначив, що вторгнення Білорусі малоймовірне, проте за такого сценарію вона отримає таку відповідь, на яку ніхто не розраховував.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Аллах

10 жовтня 2022, 11:19

Чот цыган охуел))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися