Мешканців Київщини закликали припинити паніку

Люди створюють ажіотаж у магазинах

У Славутичі через ракетні обстріли російських окупантів та затяжні повітряні тривоги почали панікувати та запасатися продуктами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Славутицької міської ради.

За даними мерії, панікувати місцевим мешканцям не варто, а місто забезпечене усім необхідним.

"Шановні славутичани, в магазинах міста продукти харчування, речі першої необхідності в наявності в достатній кількості. Графіки підвозу товарів у магазини міста стабільні. Немає дефіциту в паливно-мастильних матеріалах. Будь ласка, припиніть панікувати та не створюйте ажіотаж", — йдеться в заяві

Мешканців Славутича закликали зберігати спокій, а під час повітряної тривоги залишатися в укриттях. Зберігати спокій закликає місцева влада й в інших громадах Київщини. Зокрема, зі зверненням до людей виступив керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

неподалік Києва українські військові збили російську ракету, що ймовірно летіла на столицю. Уламки збитого у Вишгородському районі снаряду впали в воду, постраждалих немає. Про дві збиті ворожі ракети сьогодні, 11 жовтня, інформував і голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині ворожі ракети 10 жовтня потрапили в теплоелектроцентраль та інші об’єкти критичної інфраструктури. Через це у Києві та регіоні запровадили аварійні відключення від електропостачання. За даними керівника Національної поліції України у Київській області Андрія Нєбитова, лише у Вишгородському районі Київської області пошкоджено вісім житлових будинків. Він також оприлюднив наслідки обстрілів Обухівського та Броварського районів Київщини. Подробиці про наслідки ракетних обстрілів Київщини — в нашому матеріалі.

Читайте также