Мешканців Київщини закликали припинити паніку

Люди створюють ажіотаж у магазинах

У Славутичі через ракетні обстріли російських окупантів та затяжні повітряні тривоги почали панікувати та запасатися продуктами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Славутицької міської ради.

За даними мерії, панікувати місцевим мешканцям не варто, а місто забезпечене усім необхідним.

"Шановні славутичани, в магазинах міста продукти харчування, речі першої необхідності в наявності в достатній кількості. Графіки підвозу товарів у магазини міста стабільні. Немає дефіциту в паливно-мастильних матеріалах. Будь ласка, припиніть панікувати та не створюйте ажіотаж", — йдеться в заяві

Мешканців Славутича закликали зберігати спокій, а під час повітряної тривоги залишатися в укриттях. Зберігати спокій закликає місцева влада й в інших громадах Київщини. Зокрема, зі зверненням до людей виступив керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

Нагадаємо, керівник регіональної поліції Андрій Нєбитов повідомив, що сьогодні, 11 жовтня, неподалік Києва українські військові збили російську ракету, що ймовірно летіла на столицю. Уламки збитого у Вишгородському районі снаряду впали в воду, постраждалих немає. Про дві збиті ворожі ракети сьогодні, 11 жовтня, інформував і голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині ворожі ракети 10 жовтня потрапили в теплоелектроцентраль та інші об’єкти критичної інфраструктури. Через це у Києві та регіоні запровадили аварійні відключення від електропостачання. За даними керівника Національної поліції України у Київській області Андрія Нєбитова, лише у Вишгородському районі Київської області пошкоджено вісім житлових будинків. Він також оприлюднив наслідки обстрілів Обухівського та Броварського районів Київщини. Подробиці про наслідки ракетних обстрілів Київщини — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися