На Київщині ввели режим світломаскування: список районів

На території низки районів Київської області було запроваджено режим світломаскування, який діяв на початку повномасштабного вторгнення Росії до України.

На території низки районів Київської області було запроваджено режим світломаскування, який діяв на початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Йдеться про Бучанський, Обухівський райони, а також Чабани. Про це стало відомо із розпоряджень місцевих адміністрацій.

Відомо, що метою введення режиму є економія електроенергії після ударів росіян по критичній інфраструктурі, а також утруднити орієнтування для безпілотників супротивника та диверсантів.

На Київщині доба не буде води: встигніть зробити запаси . Планується провести роботи з дезінфекції мереж водопостачання та резервуарів питної води.

Нагадуємо, що мешканці столичного регіону добровільно знизили споживання електроенергії майже на 30% . У вечірні години кияни та жителі Київщини споживали на чверть менше електроенергії, ніж зазвичай.

Енергетики подякували людям, що ті відгукнулися на заклик обмежити використання електроприладів, аби зменшити навантаження на енергосистему України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися