Жителі столичного регіону добровільно зменшили споживання електроенергії майже на 30%

Така відповідальність громадян допомогла не перевантажувати електромережі

Вчора, 10 жовтня, у вечірні години кияни та жителі Київщини спожили на чверть менше електроенергії, ніж зазвичай. Енергетики подякували людям, що ті відгукнулись на заклик обмежити користування електроприладами, щоб зменшити навантаження на енергосистему України. 

Про це стало відомо з повідомлення НЕК “Укренерго”.

“У вечірні години мешканці Києва та Київської області зменшили споживання електроенергії на 26,5%, ніж у звичайний осінній день. Загальна потужність електроприладів, які споживачі добровільно (понад величину примусового обмеження) не вмикали в цей період, дорівнює потужності більше 93 тисяч електрочайників або  46 тисяч пральних машин”, – йдеться у повідомленні.

Така відповідальність громадян допомогла не перевантажувати електромережі та збалансувати систему.

Нагадуємо, що західні аналітики вважають малоймовірною атаку на Київщину з боку білорусі. У американському "Інституті вивчення війни" не сприймають серйозно заяви лукашенка про створення "регіонального угруповання військ".

Скляний "міст Кличка" у Києві зазнав ракетного удару. Російська окупаційна армія вдарила ракетами по центру Києва, зокрема від ударної хвилі постраждав скляний пішохідний міст у Києві, - пишуть "Коментарі".

На бульварі у Києві, який обстріляли росіяни, відновили рух транспорту (ФОТО)У Києві на бульварі Тараса Шевченка, який обстріляли росіяни 10 жовтня, вже відновили рух транспорту. Відповідні фото опублікував заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко. Сьогодні планують повністю завершити відновлення дорожнього покриття, повідомив він. Про читайте на сайті "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

13 жовтня 2022, 19:16

Если отключить свет на сутки экономия будет 100% !!!

Евгений

12 жовтня 2022, 14:42

Не добровольно, добровольно принудительно, у нас не было света три с половиной часа, хотя нашей улицы на вчера в списках на отключение не было!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися