"Це лише ідея": у Києві не будуватимуть укриття на зупинках

Городянам рекомендується використовувати вже існуючу інфраструктуру

Міська влада не розглядає варіантів будівництва укриттів на зупинках громадського транспорту у Києві. Про це на брифінгу 11 жовтня повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, жодних державних стандартів щодо будівництва таких укриттів немає. І городянам рекомендується використовувати вже існуючу інфраструктуру.

"Укриття на зупинках - це лише ідея. Навіщо будувати укриття, якщо можна скористатися наявною інфраструктурою і просто спуститися в підземний перехід?" – зазначив Микола Поворозник.

На бульварі у Києві, який обстріляли росіяни, відновили рух транспорту (ФОТО)У Києві на бульварі Тараса Шевченка, який обстріляли росіяни 10 жовтня, вже відновили рух транспорту. Відповідні фото опублікував заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко. Сьогодні планують повністю завершити відновлення дорожнього покриття, повідомив він.

Де у Києві сьогодні не буде світла (АДРЕСИ). Сьогодні, 12 жовтня, через дефіцит потужності у Києві подачу електрики тимчасово обмежать для всіх трьох черг. Рішення про відключення позачергово ухвалили за розпорядженням НЕК Укренерго. Про це повідомили у прес-службі "ДТЕК Київські електромережі". Електрику відключать через дефіцит потужності.

Джерело: Микола Поворозник


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися