Київська область була атакована російськими окупантами: били дронами-камікадзе

Російські окупанти атакували одну із громад на території Київської області іранськими дронами-камікадзе Shahed-136

Російські окупанти атакували одну із громад на території Київської області іранськими дронами-камікадзе Shahed-136. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у соціальних мережах.

За його словами, по одній із громад регіону завдано удару. За попередніми даними, атака проводилася дронами-камікадзе супротивника. Рятувальники вже працюють на місці подій.

Кулеба закликав місцевих жителів перебувати у укриттях під час повітряної тривоги, а також не фіксувати місця влучень та не викладати фото та відео у соцмережі.

Нагадаємо, що на Київщині доба не буде води: встигніть зробити запаси . Планується провести роботи з дезінфекції мереж водопостачання та резервуарів питної води.

Нагадуємо, що мешканці столичного регіону добровільно знизили споживання електроенергії майже на 30% . У вечірні години кияни та жителі Київщини споживали на чверть менше електроенергії, ніж зазвичай.

Енергетики подякували людям, що ті відгукнулися на заклик обмежити використання електроприладів, аби зменшити навантаження на енергосистему України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися