У Києві відкриють алею пам'яті захисників України: де вона буде (Фото)

У Шевченківському районі української столиці відкриють Алею пам'яті захисників України — її буде облаштовано біля Лук'янівського заповідника

У Шевченківському районі української столиці відкриють Алею пам'яті захисників України — її буде облаштовано біля Лук'янівського заповідника. Про це стало відомо із повідомлення, що публікують місцеві ресурси у соціальних мережах.

Відомо, що 14 жовтня, у День захисників та захисниць України буде відкрито меморіал на вулиці Оранжерейній, який межуватиме із Лук'янівським цвинтарем.

На церемонії відкриття будуть присутні сім'ї українських воїнів, які загинули на війні із російськими окупантами.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували одну з громад на території Київської області іранськими дронами-камікадзе Shahed-136. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у соціальних мережах.

За його словами, по одній із громад регіону завдано удару. За попередніми даними, атака проводилася дронами-камікадзе супротивника. Рятувальники вже працюють на місці подій.

Кулеба закликав місцевих жителів перебувати у укриттях під час повітряної тривоги, а також не фіксувати місця влучень та не викладати фото та відео у соцмережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

13 жовтня 2022, 09:40

И атаковали из бульбостана. Когда мы начнем в ответ уничтожать стратегические обьекты этого марионеточного государства?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися