У Києві машина збила відомого журналіста на переході: що відомо

В одній із районів української столиці на пішохідному переході автомобіль збив відомого журналіста-розслідувача Михайла Ткача

В одній із районів української столиці на пішохідному переході автомобіль збив відомого журналіста-розслідувача Михайла Ткача. Про це стало відомо із повідомлення, яке Ткач опублікував на своїй сторінці у соціальних мережах.

За його словами, на пішохідному переході його збив водій автомобіля ВАЗ, він отримав несерйозні забиті місця.

"Я не схильний пов'язувати цей випадок із професійною діяльністю, але й водія, який натиснув на газ перед пішохідним переходом і переді мною теж важко зрозуміти", - написав Ткач.

Він зазначив, що зробив рентгени, відмовився від госпіталізації та пішов на роботу.

Нагадаємо, що нещодавно у Сквирі Білоцерківського району Київської області водій Volkswagen скоїв наїзд на дівчаток 6 та 8 років і намагався втекти.

Водій Volkswagen скоїв наїзд на дівчаток 6 та 8 років, не зупинився, продовжив рух, але не впорався з керуванням та в'їхав у дерево. Далі вибрався із салону, намагався втекти, але був зупинений очевидцями аварії. Одна дівчинка загинула на дорозі, другу намагалися врятувати, але вона також померла.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група поліції Київської області. Проводяться першочергові необхідні слідчі та процесуальні дії, водія затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Винуватцеві ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

14 жовтня 2022, 09:25

Війну на наших дорогах нажаль ніхто не спинив. Відвертий саботаж правоохоронної системи країни, починаючи з ВР. Доки не буде невідворотності і не зникне недоторканність годі сподіватися на якісь зміни. Також, водій, умовно кажучи, Таврії та Тесли мають платити за ідентичне порушення відчутно різні суми. Придумувати щось суперкреативне не потрібно - достатньо запровадити кращий досвід цивілізованих країн. Була б воля там, в районі Печерських схилів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися