В Києві на честь загиблих воїнів висадили дуби та калину (ФОТО)

Вшанували захисників у Солом’янському районі столиці

В Парку захисників України в Солом’янському районі Києва вшанували пам’ять загиблих воїнів та висадили дуби та кущі калини. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального об’єднання "Київзеленбуд".

Напередодні Дня захисників та захисниць України в парку, що носить ім’я українських героїв та героїнь, поклали квіти біля пам'ятної артилерійської гільзи. В парковій зоні на вулиці Вінницькій символічно висадили вісім дубів як символ мужності та шість кущів калини як символ України.

"Висаджували дуби красені як символ козацької мужності та незламності, а також калину символ нашої славетної держави!!! Заходу передувало покладання квітів для вшанування героїв, що віддали своє життя за нашу незалежність. Вічна пам’ять кожному захиснику!" — прокоментував директор КП УЗН Солом'янського району Києва.

У 2016 році на місці цього парку урочисто заклали символічну гільзу від 125-міліметрового снаряду. У грудні 2019 року Парк захисників України отримав сучасну назву.  

Нагадаємо, День захисників і захисниць в Україні відзначають сьогодні, 14 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці та українського козацтва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися