Летимо до Туреччини: новий рейс українського авіаперевізника

Рейси до Туреччини будуть виконуватися двічі на тиждень

Українська авіакомпанія SkyUp почне літати з Києва до турецького курортного міста Кайсері. Новий напрямок відкриють з 27 грудня 2020 року. Про це передає "НашКиїв".

"З Кайсері легко потрапити в центр Каппадокії - село і національний печерний парк Гереме, де найбільша кількість готелів і розваг в регіоні. Сам місто Кайсері цікавий своєю давньою історією. Тут можна добре відпочити і сходити на шопінг ", - розповіли в SkyUp.

Літаки компанії будуть літати по новому маршруту два рази в тиждень - по четвергах і неділях. Перший рейс запланований на 27 грудня 2020 року. Вартість квитків - від 5 390 грн без багажу в обидва боки. Нагадаємо, мегаполіс Кайсері розташований на схилі згаслого вулкана Ерджієс - сучасного гірськолижного курорту.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше авіакомпанія SkyUp відкрила продаж квитків на рейси по маршруту Київ - Софія - Київ. Літаки лоукостера літатимуть з Києва до столиці Болгарії і назад з 23 грудня 2020 до 30 січня 2021 року. Про це   повідомляє   прес-служба SkyUp.

Рейси виконуватимуться двічі на тиждень - по середах і суботах.

Вартість квитків:

Київ - Софія - від 1248 грн без багажу;

Софія - Київ - від 1062 грн без багажу.

Нагадаємо, що з 1 жовтня по 30 листопада 2020 Болгарія скасувала обов'язкову самоізоляцію для громадян України, які прибувають на територію країни. Однак для того, щоб перетнути кордон, необхідно мати негативний ПЛР-тест, зроблений не раніше 72 годин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися