В Ірпені знесли зруйнований обстрілами багатоквартирний будинок (ФОТО)

Роботи з демонтажу завершили

В Ірпені завершили демонтажні роботи на одному зі зруйнованих під час активних бойових дій багатоквартирному будинку. Про це повідомила депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло, передають "Коментарі".

"Завершено демонтаж будинку 12-14-16 на вулиці Гостомельське шосе. Попереду — відбудова", — зазначила Нечитайло.

Подробиці щодо відбудови знесеного житлового будинку депутатка Ірпінської міської ради не повідомила. Водночас, оприлюднила фото з будівельного майданчику, де відбувався демонтаж.

Наразі в Ірпіні та інших населених пунктах Київської області активно готують до зими пошкоджені обстрілами російських окупантів житлові будинки. Ремонтують за кошти з державного, обласного та місцевого бюджетів, а також за допомоги благодійників. Цього тижня Кабінет міністрів України виділив для Київської області додаткові 300 мільйонів гривень. Ці гроші з резервного фонду направлять на першочерговий ремонт критично необхідних об’єктів інфраструктури.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська міська рада затвердила виділення сотень мільйонів гривень на відбудову інфраструктури та житла у кількох громадах пристоличного регіону, що найбільше постраждали внаслідок атаки російських окупантів на Київ. Які громади отримають фінансову допомогу від столиці — в нашому матеріалі.

Дивіться також відео, як на трасі "Київ — Харків" відновлюють міст через річку Трубіж.

Читайте также