На Академмістечку в Києві з'явиться нова транспортна розв'язка

Нова розв'язка матиме різні рівні

Одним з найбільш перевантажених столичних доріг є проспект Академіка Палладіна, який розташований в Святошинському районі. Водії з міст Ірпінь, Буча, Коцюбинського і приміських сіл в'їжджають в місто через цю вулицю. Особливо страждає перехрестя Академіка Палладіна, бульвару Академіка Вернадського і вулиці Академіка Єфремова - в години пік ця розв'язка майже варто. Змінити такий плачевний стан зможе нова розв'язка з різними рівнями. Про це передає "Вечірній Київ".

В КО "Інститут Генерального плану міста Києва" пропонують візуалізацію можливої організації руху на цієї ділянці.

"У проект Генерального плану на місці цього світлофорного об'єкта передбачається влаштувати транспортну розв'язку різних рівнів. Пропускна здатність цієї транспортної розв'язки на різних рівнях більш ніж в 2 рази вище, ніж у нинішнього перехрестя зі світлофорним регулюванням", - відзначають в організації.

За підрахунками, розв'язка забезпечить пропуск прямих розрахункових потоків транспортних засобів (з урахуванням збільшення чисельності населення приміської зони) по проспекту Академіка Палладіна, бульвару Академіка Вернадського і вулиці Академіка Ефремова.Также в планах продовжити вулицю Чорнобильську до вулиці Підлісній.


Як повідомляв портал "Коментарі", фахівці для вирішення проблеми парковок розробили схему розміщення паркінгів в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися