Мер Борисполя розповів про ситуацію в місті (ВІДЕО)

Що відбувається під час повітряної тривоги

Ситуація у Борисполі контрольована, працюють сили протиповітряної оборони. Про це під час відеозвернення заявив Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"В місті працює ПВО, тому дуже рекомендую залишатися в укриттях. Ситуація контрольована. Наші Збройні Сили відпрацьовують на відмінно, але небезпека не зникає. В місті Борисполі все відносно спокійно", — сказав Борисенко.

За його словами, у Борисполі вимкнули вуличне освітлення задля допомоги українським військовим виявляти ворожі дрони.

"Перебувайте в укриттях. Яскрава смужка світла — це наші військові таким чином краще намагаються розгледіти ворожі дрони, тому не панікуйте і знаходьтесь в укриттях" — пояснив мер Борисполя.

Бориспільський міський голова закликав мешканців міста не фотографувати і не поширювати в мережі інформацію щодо влучання або прольотів ворожих безпілотників.

Повітряна тривога у Київській області триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки ворожих безпілотників в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було відомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зрослаСеред загиблих — подружня пара — чоловік та його вагітна дружина, а також 59-річна жінка.  Згодом з-під завалів дістали тіло ще одного загиблого чоловіка.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися