У Києві змінили маршрути тролейбусів: подробиці

Як курсує громадський транспорт

У Києві за кількох причин змінили маршрути курсування тролейбусів. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними підприємства, рух кількох тролейбусних маршрутів у столиці змінено через перекриття вулиці Жилянської та у зв’язку з відсутністю напруги. Тролейбуси №12 та №14 курсують до станції метро "Палац Спорту", а тролейбуси №3 та №9К — до Південного вокзалу.

Нагадаємо, у Києві відновили тролейбусний маршрут № 47 для покращення транспортного обслуговування мешканців Деснянського району столиці. Тролейбус №47 курсує за маршрутом "Вулиця Милославська – станція метро "Мінська". У комунальному підприємстві "Київпастранс" також оприлюднили схему руху тролейбусного маршруту №47.

Окрім того, у Києві запустили тимчасовий маршрут автобусу №38 від вулиці Метрологічна до станції метро "Деміївська". Для запуску цього маршруту на постійній основі досліджують попит серед пасажирів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу станції метро "Лівобережна" частково перекрили дорогу. Водіїв попередили, що обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням ремонтних робіт. Ремонт доріг розпочали на вулиці Євгена Сверстюка. Протягом цих вихідних дорожники планують зняти старий асфальт, а потім розпочнуть оновлення покриття. Працюватимуть на ділянці від вулиці Туманяна до будинку №27 протягом двох тижнів.

Комунальна корпорація "Київавтодор" також попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на Харківському шосе у Києві. Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням поточних ремонтних робіт. Дорожники працюватимуть поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Роботи проводитимуть на ділянці вулиці Привокзальної до вулиці Фанерної і у зворотному напрямку. Подробиці та схема перекриття руху — за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Галина

23 жовтня 2022, 09:24

Вдячна

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися