На Оболонському проспекті у Києві завершили ремонт дороги (ФОТО)

Які ремонтні роботи ще тривають

На Оболонському проспекті у Києві завершили асфальтування проїжджої частини, але ремонтні роботи ще тривають. Про оновленні столичних доріг розповіли в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичного комунального підприємства, дорожники оновлюють Оболонський проспект на ділянці від вулиці Вербової до проспекту Степана Бандери. Зараз на проїжджій частині вже влаштували нове асфальтове покриття.

Асфальтування Оболонського проспекту виконували вночі, що мінімізувати вплив на рух громадського транспорту. Загалом оновили 3,8 тисячі квадратних метрів дороги. Рух транспорту на Оболонському проспекті повністю відновили. Наразі триває ремонт тротуарів. Повністю завершити ремонтні роботи на Оболонському проспекті планують до 30 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу станції метро "Лівобережна" частково перекрили дорогу. Водіїв попередили, що обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням ремонтних робіт. Ремонт доріг розпочали на вулиці Євгена Сверстюка. Протягом цих вихідних дорожники планують зняти старий асфальт, а потім розпочнуть оновлення покриття. Працюватимуть на ділянці від вулиці Туманяна до будинку №27 протягом двох тижнів.

Комунальна корпорація "Київавтодор" також попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на Харківському шосе у Києві. Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням поточних ремонтних робіт. Дорожники працюватимуть поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Роботи проводитимуть на ділянці вулиці Привокзальної до вулиці Фанерної і у зворотному напрямку. Подробиці та схема перекриття руху — за посиланням.

Читайте також, що у Києві запустили тимчасовий маршрут автобусу №38 від вулиці Метрологічна до станції метро "Деміївська". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися