В одному з парків Києва висадили алею гортензій (ФОТО)

Гарна новина на фоні непростого дня

У Солом’янському районі Києва висадили десятки кущів гортензій в парку "Відрадний". Цією гарною новиною на фоні цього непростого дня поділився начальник Управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації Олександр Возний, передають "Коментарі".

"Пам’ятаєте наш проект "Квітучі магніти"? Йшлося про тематичні локації певного виду рослин у різних парках міста. Наприкінці серпня ми почали реалізовувати цю ідею із закладання двох великих клумб гортензій у парку "Відрадний" у Солом’янському районі столиці. І от сьогодні на цій локації ми висадили ще 60 кущів цих шикарних рослин", — повідомив Возний.

За його словами, у Києві з’явилася ціла алея гортензій довжиною понад 100 метрів.

"Вже наступної весни запрошую усіх на фотосесію у парк "Відрадний"! Переконаний, світлини будуть неймовірні!" — додав посадовець.

Нагадаємо, у Києві до надважкої зими в умовах воєнного стану готується Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка НАН України. В закладі закликали усіх небайдужих допомогти у збереженні рідкісних рослин та оголосили про збір коштів на пелети для опалення оранжерей взимку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за попередніми прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу. 

Дивіться також фото, як виглядає парк "Відрадний" у Києві влітку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися