Відпочинок у Києві: як виглядає парк «Відрадний» (ФОТО)

Що цікавого в зеленій зоні

У парку "Відрадний" створили комфортні умови для відпочинку киян та гостей Києва в літню спеку. Про зону відпочинку розповіли у комунальному підприємстві з утримання зелених насаджень Солом'янського району столиці, передають "Коментарі".

Столичні комунальники продовжують працювати для забезпечення комфортних умов відпочинку в парках і скверах Солом'янського району Києва навіть під час воєнного стану в Україні. У парку "Відрадний" дбайливо доглядають за квітами та зеленими насадженнями. А для порятунку від аномальної спеки в цій зоні відпочинку встановили рамки-розпилювачі. Такі охолоджувальні конструкції з’явилися не тільки у парку "Відрадний", а й у сквері на вулиці Мартиросяна. Ці своєрідні кондиціонери у Києві не тільки рятують від спеки, а й стали для киян та гостей міста фотозонами, а для малечі — цікавими розвагами.

Комунальники Солом'янського району столиці оприлюднили фото, як зараз виглядає парк "Відрадний".

У Солом'янському районі Києва також створили квіткову композицію на честь активіста та військового Романа Ратушного, який загинув у бою під Ізюмом у червні цього року. На вулиці Протасів Яр влаштували квітник у вигляді емблеми його громадської організації. Так столичні комунальники дякують герою за патріотизм і відданість.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на житловому масиві Позняки у Києві у місцевому парку встановили нову інсталяцію. В зоні відпочинку з’явилася фігура харизматичного велосипедиста. Парк "Позняки" також тішить дітей та дорослих відвідувачів яскравою інсталяцією — рамкою-розпилювачем води у вигляді чаплі.

Нагадаємо, генеральний директор комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король анонсував створення низки нових патріотичних квіткових композицій у Києві до Дня Незалежності України.

Дивіться також, як виглядає квіткова композиція на честь переможців пісенного конкурсу "Євробачення-2022". Відома рожева панама з квітів з’явилася поблизу станції метро "Лівобережна".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися