До Дня Незалежності у Києві створять нові квіткові панно

Що відомо про нові композиції

Генеральний директор комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король анонсував створення низки нових патріотичних квіткових композицій у Києві до Дня Незалежності України, передають "Коментарі".

Працівники столичних комунальних підприємств продовжать прикрашати Київ новими квітковими композиціями, повідомив керівник "Київзеленбуд". Для цього в теплицях достатньо ще невисаджених квітів та вирощують нові.

Найближчим часом зелені насадження з'являться у нових зонах відпочинку. Зокрема, роботи з озеленення наразі тривають у сквері по вулиці Шалом Алейхема, 3, а також планують висадити клени вздовж вулиці Зоологічна.

"Наразі зелені насадження висаджують переважно там, де є система поливу, а основна висадка запланована на осінь. У пріоритеті для висадження в Києві є лісоутворюючі породи дерев нашої кліматичної зони – клени, липи, дуби, тополі", – розповів керівник КО "Київзеленбуд".

Посадовець додав, що квіткові композиції, що створили у Києві впродовж травня та червня прикрашатимуть столицю щонайменше до жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу однієї зі станцій метро створили квіткову композицію відомої рожевої панами соліста гурту Kalush Orchestrа. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, квіткова композиція "Київська Мадонна в метро" стала переможцем у голосуванні серед кращих патріотичних інсталяцій з квітів у Києві. У конкурсі брали участь майже три десятки квітково-патріотичних композицій, зокрема квітник у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиції "Літак "Мрія", за основу якого взятий дитячий малюнок.

Читайте також, де у столиці з’явилася мініскульптура "Привид Києва".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися