Найкращу квітково-патріотичну композицію обрали у Києві (ФОТО)

Яким був шлях до перемоги композиції "Київська Мадонна у метро"

Квіткова композиція "Київська Мадонна в метро" стала переможцем у голосуванні серед кращих патріотичних інсталяцій з квітів у Києві. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на генерального директора комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексія Короля.

"Київська Мадонна в метро" — присвята кожній українській мамі. І саме вона стала переможцем у голосуванні серед кращих патріотичних інсталяцій з квітів", — заявив посадовець.

За його словами, немає нічого дивного, що серед майже 30 квітково-патріотичних композицій, зокрема квітника у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиції "Літак "Мрія", за основу якого взятий дитячий малюнок, кияни розподілили свої голоси саме так.

"Сьогодні ми все відчуваємо гостріше. І материнську любов тим паче", — зазначив Король.

Генеральний директор КО "Київзеленбуд" подякував комунальникам Солом'янського району за класну роботу і кожному районному підприємству, що дбає про квітучий Київ. він також подякував Тетяні Блізняк. Саме ця жінка зображена на фото з метро, де вона пригортає свою донечку.

"Її фото, а потім і ілюстрації з нього облетіли світ і стали навіть іконою в неапольському храмі. Тетяна каже, що вся увага, яка їй приділяється – це насправді увага до наших мам, які ховали дітей у бомбосховищах, це її місія – розповідати світові про наслідки війни в Україні", — розповів керівник КО "Київзеленбуд".

Які ж вони чудові українські дівчата, наголосила директорка та засновниця в магазині рослин "ТоПоля" дізнавшись про перемогу квіткової композиції "Київська Мадонна у метро": "Ікона в Неаполі, квіткова композиція-переможець у Києві, перші шпальта світових ЗМІ та образ Київської Мадонни - все це частина нашої боротьби проти ворога, все це ознака нашої ідентичності. Пишаюся своїм народом! Переможемо!"

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися