Відома рожева панама з квітів з’явилася біля метро у Києві (ФОТО)

Де можна побачити нову композицію

У Києві поблизу однієї зі станцій метро створили квіткову композицію відомої рожевої панами соліста гурту Kalush Orchestrа. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району столиці.

Рожева панама соліста гурту Kalush Orchestra Олега Псюка заквітчала на транспортній розв’язці поблизу станції метро "Лівобережна". Квітник на честь перемоги українського гурту у міжнародному конкурсі "Євробачення" з піснею "Стефанія" висаджували п’ять днів. На площі понад 31 квадратних метрів для інсталяції використали понад чотири тисячі квітів.

"Об’ємна конструкція панами, брендовий логотип та яскравість квітів вкотре нагадує, що Україна непереможна! Все буде Україна", — йдеть у дописі комунальників до оприлюднених фото квіткової композиції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна знову одержала перемогу на "Євробаченні". Гурт Kalush Orchestra посів перше місце і приніс третю в історії перемогу України в Євробаченні. На другому місті — Велика Британія, на третьому — Іспанія.

Нагадаємо, квіткова композиція "Київська Мадонна в метро" стала переможцем у голосуванні серед кращих патріотичних інсталяцій з квітів у Києві. У конкурсі брали участь майже три десятки квітково-патріотичних композицій, зокрема квітник у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиції "Літак "Мрія", за основу якого взятий дитячий малюнок.

Читайте також, де у столиці з’явилася мініскульптура "Привид Києва".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ірина

28 червня 2022, 13:48

Доброго дня! Ця композиція це нова ідея для нової марки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися