На Позняках встановили незвичний розпилювач води (ФОТО)

Як реагують перехожі на ініціативу комунальників

На житловому масиві Позняки у Києві встановили рамку-розпилювач води з цікавою яскравою інсталяцією. У Дарницькій районній державній адміністрації показали конструкцію, передають "Коментарі".

Через аномальну спеку у Києві столичні дорожники розпочали полив вулиць. Поливають магістралі та дороги районного значення, на яких рухається найбільше вантажного транспорту. Водночас у Дарницькому районі Києва комунальники подбали про перехожих та встановили незвичайний розпилювач води у парку "Позняки". Інсталяція у вигляді чаплі освіжає та додає людям гарного настрою у спеку. Втім, за прогнозами синоптиків, вже завтра аномальну спеку у Києві змінять грозові дощі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу однієї зі станцій метро створили квіткову композицію відомої рожевої панами соліста гурту Kalush Orchestrа. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, квіткова композиція "Київська Мадонна в метро" стала переможцем у голосуванні серед кращих патріотичних інсталяцій з квітів у Києві. У конкурсі брали участь майже три десятки квітково-патріотичних композицій, зокрема квітник у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиції "Літак "Мрія", за основу якого взятий дитячий малюнок.

Читайте також, де у столиці з’явилася мініскульптура "Привид Києва".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися