Спеку у столиці змінять грози: прогноз погоди у Києві на тиждень

Що прогнозують синоптики

У Києві на початку тижня протримається спекотна сонячна погода, яку змінять грози та зливи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометцентру.

За прогнозами синоптиків, у Києві температура повітря вдень у понеділок, 27 червня, коливатиметься від 29 до 31 градусів. Погода буде без опадів, але з мінливою хмарністю та сильними поривами вітру зі швидкістю 7-12 метрів на секунду.

У вівторок, 28 червня, у столиці буде спекотна погода з мінливою хмарністю. Повітря прогріється до 35 градусів тепла вдень, вночі — 19-21 градусів. В середу, 29 червня, у Києві вдень прогнозують грозу та зливу. Температура повітря коливатиметься від 30 до 32 градусів вдень та до 21 градуса вночі.

Спекотну погода з грозою та дощем прогнозують синоптики у Києві й вночі та вдень у четвер, 30 червня. Температура повітря вдень — до 30 градусів, вночі — до 19 градусів. У п’ятницю, 1 липня, опадів у столиці не прогнозують. Погода у цей день буде з мінливою хмарністю та температурою до 30 градусів.

Минулого тижня у Києві через грозу та штормовий вітер зафіксували понад сотні пошкоджених дерев. Після обстеження територій комунальники виявили два десятки повалених дерев та понад 80 пошкоджених негодою. Найбільше постраждали зелені насадження у Святошинському, Шевченківському та Солом’янському районах Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві всі парки та сквери обстежили на вибухонебезпечні предмети та закрили кілька локацій для відвідування. Про небезпечні зони для відпочинку — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, на Київщині впіймали чоловіка, який три дні поспіль попри заборону навмисно підпалював трав`яний настил

Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися