Низка парків Києва залишаються небезпечними для відпочинку

Оприлюднено перелік закритих локацій

У Києві всі парки та сквери обстежили на вибухонебезпечні предмети та закрили кілька локацій для відвідування. Про небезпечні зони для відпочинку розповіли у Державній екологічній інспекції Столичного округу, передають "Коментарі".

За даними відомства, кияни та гості Києва можуть гуляти всіма парками та скверами за винятком низки зелених зон. Небезпечно відвідувати та закриті для відпочинку парки "Муромець", “Борців за свободу та незалежність” та “Деснянський”. Також небезпечними для відпочинку залишаються частини Маріїнського парку, парку “Кіото”, парку “Лиса гора", парків на острові Труханів та “Пуща-Водиця".

У Державній екологічній інспекції Столичного округу додали, що загалом у Києві рятувальники перевірили понад 2,5 тисячі гектарів лісопаркових зон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що крихітка Мія від одного з найменших оленів світу народилася у Києві. У столичному зоопарку наголосили, що забезпечені всім необхідним для тварини, створюють сім’ї та групи і тішать відвідувачів малечею. Одним із таких успіхів стало народження маленької Мії – дитинчати оленя мунтжака. Окрім того, у Київському зоопарку показали, як зараз почуваються пелікани.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Дивіться також фото, як кінні перегони відкрили сезон на іподромі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися