У МЗС Китаю заявили, що "нічого не знають" про атаки росіян на Київ

У міністерстві закордонних справ Китаю заявили, що "нічого не знають" про атаку російських окупантів на Київ 17 жовтня, коли від удару дрона-камікадзе загинули п'ять цивільних

У міністерстві закордонних справ Китаю заявили, що "нічого не знають" про атаку російських окупантів на Київ 17 жовтня, коли від удару дрону-камікадзе загинуло п'ять цивільних. Про це на брифінгу заявив речник МЗС КНР Ван Веньбін.

За його словами, йому нібито нічого не відомо про атаку на українську столицю 17 жовтня. Він зазначив, що "за нинішніх обставин всі зацікавлені сторони повинні проявляти спокій і стриманість".

"Потрібно заохочувати та підтримувати всі дипломатичні зусилля, які сприяють мирному врегулюванню", - сказав дипломат.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки ворожих безпілотників у Шевченківському районі столиці стався вибух у житловому будинку .     Крім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів.

Було відомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка , одну жінку похилого віку вдалося врятувати.

Пізніше стало відомо, що кількість жертв зросла . Серед загиблих – подружня пара – чоловік та його вагітна дружина, а також 59-річна жінка.

Читайте также