Відключення світла у Києві: адреси та графік можна дізнатися в онлайн-режимі

В українській столиці можна дізнатися графік та адреси планових відключень електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

В українській столиці можна дізнатися про графік та адреси планових відключень електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. У режимі онлайн подробиці вимкнень можна дізнатися на офіційному сайті компанії-постачальника Yasno.

Енергетики заявили, що адреси стабілізаційних відключень будуть дійсними лише після розпорядження державної компанії "Укренерго". На сайті потрібно вказати назву вулиці та номер будинку. 

Якщо адреса вашого будинку не відображається, швидше за все, графік аварійних відключень не буде застосовуватися.

Деталі можна дізнатись за посиланням.

Нагадаємо, що на території Київської області та в українській столиці розпочали аварійне відключення світла – мешканців просять терміново скоротити споживання електроенергії. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала Національна енергетична компанія "Укренерго".

Енергетики заявляють, що у центральних областях спостерігається збільшення рівня споживання електроенергії — компанія змушена розпочати тимчасове контрольоване обмеження споживання світла.

Мешканців Києва та області попросили терміново зменшити споживання електроенергії та зняти навантаження на мережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися