Кличко розповів, які електроприлади не можна використовувати мешканцям Києва

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, які електроприлади не потрібно використовувати мешканцям міста, щоб скоротити споживання енергії

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, які електроприлади не потрібно використовувати мешканцям міста, аби скоротити споживання енергії. Про це стало відомо із повідомлення, яке мер Києва опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах.

За його словами, городянам слід відключити потужні електроприлади – серед них мікрохвильові печі, електричні чайники, кондиціонери та електричні обігрівачі.

Він зазначив, що опалювальний сезон розпочинається через погодні умови, а також необхідність економити електроенергії.

Нагадаємо, що на території Київської області та в українській столиці розпочали аварійне відключення світла – мешканців просять терміново скоротити споживання електроенергії. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала Національна енергетична компанія "Укренерго".

Енергетики заявляють, що у центральних областях спостерігається збільшення рівня споживання електроенергії — компанія змушена розпочати тимчасове контрольоване обмеження споживання світла.

Мешканців Києва та області попросили терміново зменшити споживання електроенергії та зняти навантаження на мережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

22 жовтня 2022, 19:01

Василий, и Зелю пусть с собою туда забирает!!!

Саша

22 жовтня 2022, 18:56

Прекратите продажу эл.энергии Западу и тогда украинцам не придется сидеть без света!!!!!!!

Ірина

22 жовтня 2022, 10:17

Де можна взяти актуальний графік відключення електроенергії, бо той що існує не відповідає реальності

Ирина

22 жовтня 2022, 09:08

Всё время врут, говорят на 4 часа, а отключают на 5,6часов.Вечером вообще не льзя отключат, пришол с работы с начала поднемись на 16 этаж пешком а потом сиди голодный, кушать не приготовить. И Кличко 100%есть свет вечером,с 20-00 до 00.

галина

22 жовтня 2022, 08:55

отключают не на 4 часа, а на 10 без предупреждения, в доме с электроплитами, а какую ересть несут службы, что повреждение в вашем доме и вы первая ,кто обратился через 5 часов отсутствия света и так каждому кто позвонит, а на следующий день вообще не дозвониться , идет сброс либо абонент не може прийняти ваш дзвінок, ліжачі хворі , маленьки діти, за 10 годин можна булоб щось і придумать, хотілось би знать, хто із городскої влади несе за це відповідальність, де пункти нагріти чай, щоб не купувати по 60 грівень, чи це ваші пункти?

Сергей

22 жовтня 2022, 07:51

Стадо как всегда, настроили домов с электроплитами а теперь кричат про экономию, на минуту, почему опять херня с отключениями да потомучто нет ничего страшней холода и голода. В домах с газом при отключении света можно в квартире грется и поесть а с электроплитами нихрена, подыхайте мы экономим!

Василий

21 жовтня 2022, 11:03

Педалик ушел по направлению куда его послали....

Василий

21 жовтня 2022, 11:01

Кличко иди на йух...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися