На Київщині продовжили дію режиму світломаскування: вимикатимуть зовнішнє освітлення

В Ірпені продовжили дію режиму світломаскування

В Ірпені та населених пунктах Ірпінської міської територіальної громади продовжили дію режиму світломаскування. Про це пише Ірпінський вісник. 

Місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила:

- Продовжити з 20-го жовтня 2022 року на території Ірпінської міської територіальної громади встановлений спеціальний режим світломаскування, повного затемнення у темний час доби з 21.00 до 06.00 ранку.

- З 17.00 до 23.00 має бути вимкнене повністю зовнішнє освітлення, ліхтарі, вивіски магазинів, реклама, декоративні підсвітки тощо.

- З 17.00 до 23.00 мінімізувати використання електричних приладів суб’єктами господарювання та населенням.

- Підприємствам, установам, організаціям та населенню громади дотримуватися спеціального режиму світломаскування у темний час доби.

Кияни заборгували більш ніж півмільярда гривень за електроенергію"Заплатить за світло. Борг киян за вже спожиту електроенергію складає 550 млн гривень. Всім світла. Та вимкніть зайві електроприлади, будь ласка", - закликав киян гендиректор Yasno Сергій Коваленко. Про це пишуть "Коментарі".

Як одягатися на вулицю, якщо освітлення вимкнене: поради для киянВнаслідок обстрілів об’єктів критичної інфраструктури в Києві вимикають вуличне освітлення. У Центрі стратегічних комунікацій порадили, як одягатися на вулицю, аби не наражати на небезпеку себе та водіїв.

Нагадуємо, що у Києві мешканці ЖК розмістили у ліфті "набір виживання" на випадок відключення світлаВ одному з ЖК Києва мешканці поставили "набір виживання" на випадок, якщо хтось опиниться в ліфті під час відключення електроенергії. "Росіяни хочуть нас тероризувати. Якби ж вони знали. Ми сильніші, ніж будь-коли", – прокоментувала мешканка ЖК.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виталий

21 жовтня 2022, 16:15

Дебилизм.Летит ракета видит свет на столбе горит и именно туда влупит?

Валентина

21 жовтня 2022, 15:53

А почему по улицам Троещины, горят ярким светом кафешки? Их что не касается светомаскировка? Горят и днем и ночью, как новогодние елки.это улицы Бальзака, не четная сторона и Лаврухина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися