Кияни просять негайно відновити дистанційку в навчальних закладах

Петиція з проханням відновити дистанційку з'явилася на сайті Київради

Кияни вимагають відновити дистанційне навчання у столичних навчальних закладах. Відповідну петицію опублікували на сайті Київради.

"В зв'язку з посиленням зовнішньої загрози з боку РФ на місто Київ та частих та довготривалих повітряних тривог, вимагаємо негайно відновити (встановити) дистанційне навчання в навчальних закладах (школах, дитсадках тощо). Неможливо, щоб діти проводили більшість часу навчання в підвалах та бомбосховищах навчальних закладів (шкіл, дитсадків тощо)", - йдеться у тексті петиції.

Петиція має набрати 6000 підписів, щоб її розглянула Київрада.

Кличко перевірив стан укриттів, на які найбільше скаржилися кияниВін попередив, що винні у тому, що укриття досі знаходяться у неналежному стані, понесуть відповідальність. про це повідомляють "Коментарі".

У Києві СБУ викрила викладачку, що поширювала проросійські наративиЖінка підтримувала зв’язки з військовослужбовцем Федеральної служби охорони РФ та працівниками т.зв. "міністерства освіти ДНР". Викладачка створила та адмініструвала кілька анонімних інформаційних ресурсів в соціальних мережах та месенджерах. В них вона публікувала надані їй матеріали з проросійськими наративами, які дискредитували українську владу та Збройні Сили України, - пишуть "Коментарі".

Читайте также