Відключення світла у Києві: у ДТЕК пояснили, чому світло пропадає не за графіком

В енергетичній компанії ДТЕК "Київські електромережі" розповіли мешканцям української столиці, чому відключення світла можуть відбуватися не за опублікованим раніше графіком

В енергетичній компанії ДТЕК "Київські електромережі" розповіли мешканцям української столиці, чому відключення світла можуть відбуватися не за опублікованим раніше графіком. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

Відомо, що подібні ситуації можуть траплятися через виникнення аварійних ситуацій на електромережах — якщо за графіком стабілізаційних відключень у будинку має бути світло, але відбувається відключення, то, можливо, трапилася аварія.

Енергетики порекомендували звертатися в таких випадках до ОСББ, ЖЕКу або керуючої компанії.

Нагадаємо, що мешканці української столиці не економлять електроенергію, незважаючи на заклики влади знижувати рівень споживання через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із заяви заступника голови КМДА Петра Пантелєєва в інтерв'ю Економічній правді.

За його словами, у КМДА вирішили розпочати опалювальний сезон, щоб допомогти енергетикам, оскільки незважаючи на прохання економити електроенергію, кияни включають обігрівачі, чим збільшують навантаження на мережу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

24 жовтня 2022, 22:33

нужно выходить на майдан и пиздить Зеленского. Только Зеленский поучит пизды и уедет в Ростов, сразу война кончится и электричество появится....

Юля

24 жовтня 2022, 21:45

Завжди відключають не по графікк вранці. Та взагалі відключення по рази в день. На сайті жеку чітко написано віялові відключення.

amero

24 жовтня 2022, 17:42

Вы бы с цирком этим по экономии заканчивали бы, только тот кто думать совсем не умеет головой поверит в вашу сказку. Вы давно все починили и отключения только увеличивает использование электричества! Это понятно любому кто чуть может сесть и подумать головой..

Саня

24 жовтня 2022, 12:39

Да какая нахуй економия? Пошли вы нахуй пидарасы, економте сами, ебал я економить, платим деньги и еще економить призывают нас, хуй вам на рыло!

Олена

24 жовтня 2022, 11:08

Чому у нас кожного дня виключають елєктроенергію,а в сосідньому домі він є завжди?

Киянин

24 жовтня 2022, 10:34

Яка може бути економія, коли ДТЕК відключає від світла тільки обраних незрозумілим способом так званих цапів відбувайл, одним вимикають постійно по два рази на день світло, у інших взагалі не разу не вимикають, при цьому вимкнений кожен день може бути лише один будинок на всю вулицю по два рази, інші навіть не відчувають ніяких проблем, навіщо тоді економити. Таким чином для одних проблеми не існує, а для інших це схоже на суцільний обман, зловживання і диверсії з боку ДТЕК і Укрєнерго.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися