Відключення світла у Києві: "Київводоканал" не прийматиме клієнтів

Комунальне підприємство "Київводоканал" не прийматиме клієнтів під час аварійних відключень світла в українській столиці після ударів окупантів по критичній інфраструктурі

Комунальне підприємство "Київводоканал" не прийматиме клієнтів під час аварійних відключень світла в українській столиці після ударів окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого прес-службою підприємства.

Відомо, що центри обслуговування водоканалу не прийматимуть клієнтів під час відключення електроенергії — мешканців Києва закликали планувати візити до ЦО з урахуванням графіка відключень світла, який надає компанія ДТЕК.

Нагадаємо, що на підприємстві "Київгаз" зробили важливу заяву щодо платіжок за блакитне паливо — йдеться про повернення паперових платіжок, які жителі української столиці вже почнуть отримувати цього місяця. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба підприємства.

Відомо, щоб не мати боргів, необхідно сплатити за послугу розподілу газу відразу — до 25 числа кожного місяця. У компанії нагадали, що сплатити можна буде через особистий кабінет, відділення банків, платіжні термінали, а також чат-боти в Telegram та Viber.

Зазначається, кожен може відмовитися від паперової платіжки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися