За станом повітря у Києві відтепер слідкуватимуть на сайті міжнародної компанії

Офіційні дані про якість повітря в Києві тепер доступні користувачам сайту «IQAir»

Відтепер офіційні дані про якість повітря в Києві доступні користувачам сайту міжнародної компанії "IQAir", яка формує світовий рейтинг міст за станом атмосферного повітря. Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

"Ми раді, що київська міська система моніторингу повітря відтепер є одним із джерел даних на сайті міжнародної компанії "IQAir". Завдяки плідній співпраці з представниками цієї компанії ми успішно налагодили передачу даних. Сподіваємося, це позитивно вплине на об’єктивність формування індексу якості повітря Києва", - зазначив він.

Нагадуємо, що кияни отримуватимуть сповіщення про погіршення якості повітряКористувачі "Київ Цифровий" можуть підписатися на сповіщення про високий рівень забрудненості повітря у Києві. Про це повідомив заступник міського голови Петро Оленич, - пише Київська міська рада. Мешканці Києва отримуватимуть повідомлення у разі, якщо індекс якості повітря у всьому місті відповідатиме значенню "високий рівень забрудненості" – тобто становитиме 75 і вище.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися