Під час рейдів на Київщині виявили більш ніж 90 правопорушень

Загалом перевірили майже 500 осіб і 250 автомобілів

Поліцейські Київщини посилили безпекові заходи в Бучанському районі. Про це повідомляє Бучанське районне управління поліції.

Правоохоронці разом із представниками військової комендатури й добровольчих формувань виявили понад 90 адміністративних правопорушень під час профілактичних рейдів, проведених 21–23 жовтня на території Ірпінської, Бучанської та Вишневої громад. 

Загалом перевірили майже 500 осіб і 250 автомобілів. Зупинили шість автівок із нетверезими водіями, зафіксували численні порушення правил дорожнього руху, 13 водіїв не мали необхідних дозвільних документів. Також правоохоронці склали адміністративні протоколи за дрібне хуліганство, розпиття алкоголю та паління в заборонених місцях.

Рейди тривають: головний військком Києва попередив, що повістки вручатимуть усім військовозобов’язаним. Рейди, під час яких видають повістки, триватимуть. Виписати їх можуть в будь-якому місці та у будь-який час доби. Повістку слід чекати всім військовозобов’язаним чоловікам. Після отримання повістки військовозобов’язаний повинен прибути в центр комплектування для уточнення біографічних та облікових відомостей, - пишуть "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися