У Києві буде відсутнє газопостачання: де та коли припинять розподіл газу (АДРЕСИ)

Фахівці «Київгазу» виконуватимуть ремонтні роботи

З 26 жовтня по 27 буде припинене газопостачання в деяких будинках у Голосіївському районі Києва. Про це повідомляє "Київгаз".

"З 26 жовтня по 27 буде тимчасово припинений розподіл газу до 11 будинків по вул. Академіка Заболотного, зокрема до будинків № 29Г, 29Д та по вул. Академіка Лебедєва, корп. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Фахівці "Київгазу" продовжать виконувати ремонтні роботи, пов'язані із заміною засувок на газопроводі високого тиску. Дякуємо за розуміння і просимо забезпечити доступ працівників "Київгазу" до своїх помешкань для перевірки перед пуском газу", - йдеться у повідомленні.

У Києві проводитимуть промивку водопровідних мереж: коли не варто користуватися водою. Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб під час проведення промивки. Після завершення робіт перед застосуванням воду з крану варто спустити. Якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею безпечно.

З'явився спрощений графік відключень світла у Києві (ПОСИЛАННЯ). ДТЕК "Київські електромережі" публікує спрощений графік відключень електроенергії.

"Щоб дізнатися, коли вдома може бути відсутнє електропостачання, вкажіть назву вулиці та номер будинку та дізнайтесь вашу групу та час можливої відсутності світла в разі запроваджень стабілізаційних відключень. Якщо за вашою адресою час не визначається – з високою вірогідністю відключення у вашому будинку не буде відбуватися", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Петр Васев

28 жовтня 2022, 04:46

Через месяц будет полная ж.

Ирина

27 жовтня 2022, 22:32

Хочу все знать

Ирина

27 жовтня 2022, 22:32

Все о событиях

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися