У Києві повністю запрацювала система оплати за проїзд банківською карткою

Підключення маршрутів наземного транспорту тривало понад тиждень

У Києві відсьогодні, 26 жовтня, оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх видах комунального громадського транспорту. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, з 26 жовтня у столиці оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх маршрутах громадського транспорту у Києві.

"Відсьогодні оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх видах комунального громадського транспорту, на всіх його маршрутах. Підключення маршрутів наземного транспорту розпочали 10 днів тому. І вже скрізь все працює", — заявив Кличко.

Мер Києва уточнив, що для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет з функцією безконтактної оплати до валідатора.

"Сервіс дозволяє користуватися також і застосунком Київ Цифровий, і Карткою киянина. Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою — 8 гривень. Якщо у вас є право на безкоштовний проїзд, на вашій Картці киянина повинна бути підключена та активована відповідна пільга", — нагадав Кличко. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столична влада підтримала пропозицію киян додати можливість оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція набрала необхідну кількість голосів та була розглянута мером столиці Віталієм Кличком.

Нагадаємо, що у Києві поблизу станції метро "Лівобережна" частково перекрили дорогу. Водіїв попередили, що обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням ремонтних робіт. Ремонт доріг розпочали на вулиці Євгена Сверстюка. Протягом цих вихідних дорожники планують зняти старий асфальт, а потім розпочнуть оновлення покриття. Працюватимуть на ділянці від вулиці Туманяна до будинку №27 протягом двох тижнів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

8 січня 2023, 11:46

Интересно, а как можно проверить оплату банковской картой? Показывать ее номер?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися