Ракетний удар по Київській області: зберігається загроза обстрілів з Білорусі

У Генеральному штабі Збройних Сил України заявили, що триває загроза ракетних ударів та запуску безпілотників з боку Білорусі

У Генеральному штабі Збройних Сил України заявили, що триває загроза ракетних ударів та запуску безпілотників з боку Білорусі. Про це стало відомо з офіційного ранкового зведення, яке було опубліковано на ресурсах Генштабу 27 жовтня.

Військові заявляють, що на Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без істотних змін — Білорусь продовжує підтримувати повномасштабну війну Росії проти України, надаючи окупантам свою територію, інфраструктуру та повітряний простір.

Також зберігається загроза завдання ракетних, авіаційних ударів та задіяння ударних безпілотних апаратів.

Нагадаємо, що на Київщині під ракетний обстріл російських окупантів цієї ночі потрапила одна з громад регіону. Про це розповів керівник Київської обласної воєнної адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, вночі сили Протиповітряної оборони ліквідували ворожі повітряні об'єкти, через це в Київській області було чути вибухи.

"Росіяни тероризують Київську область вночі. Є кілька прильотів в одній із громад області. На місці працюють рятувальники та екстрені служби. Триває ліквідація пожежі та наслідків удару", – заявив Кулеба.

Голова Київської обласної військової адміністрації додав, що внаслідок обстрілів, за попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає. Чиновник закликав мешканців Київської області не фіксувати місце влучення снарядів та не викладати фото- та відеоматеріали у соціальні мережі. Інші подробиці нічних обстрілів поки що невідомі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися