Опалювальний сезон у Києві: опубліковано нові тарифи на тепло

Жителям української столиці нагадали, скільки доведеться платити за тепло цього опалювального сезону

Жителям української столиці нагадали, скільки доведеться платити за тепло цього опалювального сезону — тарифи на опалення та гарячу воду залишаються незмінними з 1 січня 2019 року. Теплова енергія оплачується за гігакалорію.

Відомо, що для районів, що обслуговуються ТОВ "Євро-Реконструкція", тариф з ПДВ на централізоване опалення становить 1 341,53 грн/Гкал за наявності приладів обліку теплової енергії та 35,67 грн за 1 м² для тих, хто не має лічильника теплової енергії.

Тариф на опалення від Київтеплоенерго: для будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії становить 1654,41 грн/Гкал та 38,50 грн за 1 м² для тих, хто не має приладів обліку теплової енергії.

Нагадаємо, що про топлення в українській столиці взимку можуть відключати на дні та навіть тижні після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із коментаря заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелєєва, який він дав в інтерв'ю Економічній правді.

За його словами, ймовірність подібних відключень опалення існує через загрозу ударів по об'єктах інфраструктури.

Він зазначив, що це не пов'язано з дефіцитом газу чи технологічними питаннями.

Чиновник сказав, що мережа централізованого опалення може вийти з ладу після ударів ракет та безпілотників — водночас він очікує, що температура у квартирах буде на рівні 18 градусів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


L

28 жовтня 2022, 10:12

Пока Кличко катается на воздушных аттракционах в Испании, нам нечего бояться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися