У Василькові облаштовують модульне містечко (ФОТО)

Як тривають роботи

У Василькові триває облаштування модульного містечка для людей, які втратили житло через обстріли російських окупантів. Про те, як тривають роботи, розповіла мер міста Наталія Баласинович, передають "Коментарі".

За її словами, на будівельному майданчику, де зводять модульне містечко, "робота кипить".

"Сьогодні на будівництві модульного містечка людно, тривають останні приготування для відкриття, проводиться благоустрій території. Війна змусила родини переселенців виїхати з рідних міст і селищ та знайти тимчасовий прихисток у нашій громаді. Намагаємось зробити все, щоб їм було комфортно", — заявила Баласинович.

Втім, коли відкриють модульне містечко в Василькові, що анонсували як тимчасове житло не тільки для переселенців, а й для мешканців міста, які втратили житло, міський голова не повідомила.

Нагадаємо, у Василькові тривають роботи зі спорудження модульного містечка для тимчасового проживання місцевих мешканців, які втратили житло, та для переселенців з літа. В серпні Васильківський міський голова Наталія Баласинович заявляла, що на ділянці, де буде зведено тимчасове житло, тривали роботи з підключення комунікацій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Гостомелі вирішили перенести модульні будиночки з військового містечка "в безпечне місце". Для нового спорудження тимчасового житла обрали територію по вулиці Мирна за будинком №15. Локація розташована неподалік Бучанського центрального парку. В Гостомельській військовій адміністрації вважають цю земельну ділянку комунальної власності найбільш придатною для зведення модульного містечка. Тут є всі необхідні комунікації, що дозволить значно скоротити час на монтажі.

Читайте також, як у Броварах облаштовують тимчасове житло для переселенців у модульному містечку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися