У Василькові почали зводити модульне містечко

Як тривають роботи

У Василькові тривають роботи зі спорудження модульного містечка для тимчасового проживання місцевих мешканців, які втратили житло, та для переселенців. Про це повідомила Васильківський міський голова Наталія Баласинович, передають "Коментарі".

За словами мера Василькова, зараз на ділянці, де буде зведено тимчасове житло, тривають роботи з підключення комунікацій.

"Перевірили хід будівельних робіт модульного містечка для постраждалих родин нашої громади, житло яких було зруйноване ворожими ракетами та для вимушених переселенців. На визначеній території вже підключаються комунікації, працюють будівельні бригади", — заявила мер Василькова.

Васильківський міський голова не повідомила інших подробиць та коли планують завершити монтаж модульного містечка. В червні під час візиту голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби до Василькова посадовці анонсували відкриття модульного містечка за кілька тижнів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені завершили встановлення модульного містечка для тимчасового проживання людей, які втратили житло через війну. Це модульне містечко розташоване на території санаторію "Дубки". Відкриття відбудеться у суботу, 13 серпня. Також відомо, що забезпечувати харчуванням мешканців модульного містечка в Ірпені буде команда відомого іспанського шеф-кухаря та засновника World Central Kitchen Хосе Андреаса.

Нагадаємо, на сесії Київської обласної ради ухвалили дві житлові програми. Вони допоможуть людям, які втратили домівки внаслідок війни, швидше отримати житло. За цими програмами почнуть будівництво пів тисячі будинків та викуплять близько двох тисяч квартир. Це дозволить забезпечити житлом 2,5 тисячі сімей.

Читайте також, що в Ірпені на базі санаторію "Ластівка" планують збудувати багатоквартирні будинки. Квартири подарують людям, які втратили житло. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися