Делегація з Ізраїлю оглянула руїни в Ірпені та була вражена

Всіх членів ізраїльської делегації дуже вразили наслідки військової агресії рф

Ірпінь відвідала делегація з Ізраїлю. Про це повідомила Ірпінська міська рада.

Представники ізраїльської делегації разом з керівництвом міста оглянули руїни Ірпінського Центрального будинку культури. Також делегація відвідала понівечений стадіон "Чемпіон".

Делегація була вражена масштабами руйнувань, яких зазнало місто-Герой Ірпінь внаслідок ворожої окупації. 

"Всіх членів ізраїльської делегації дуже вразили наслідки військової агресії російської федерації. Я вважаю, що ніхто не міг уявити, що таке можливо у 21 столітті. Під час сьогоднішньої зустрічі ми домовилися про подальшу співпрацю, а представники делегації запропонували свою допомогу у відновленні житлового фонду та облаштуванню укриттів для мешканців Ірпінської громади. Наше місто продовжує активно розвивати міжнародну співпрацю. Ми звертаємося і будемо звертатись із проханням допомогти відновити наше місто до всіх міжнародних партнерів", – зазначив керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша.

В Ірпені будують друге модульне містечко: планують завершити за три тижні. На території санаторію "Дубки" у Ірпені облаштовують друге модульне містечко із 88-ми модулів. Про це повідомляє мер Ірпеня Олександр Маркушин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися